Digital markedsføring

Digital markedsføring

Digital markedsføring dækker over en bred vifte af værktøjer og indholdstyper. Du bruger sikkert en del af dem i dag men har et ønske om at være mere effektiv.

Det kan være fx. Facebook, Instagram, LinkedIn,  Youtube eller Google Ads.

Jeg kan hjælpe dig med at analysere, om du har de rigtige kanaler, om indholdet er det rigtige til de enkelte kanaler og dermed vurdere dit potentiale. På baggrund af en gennemgang kommer jeg med forslag til en strategi for kanalvalg og indhold.

 

Digital markedsføring
Email marketing

Eksempel

Email marketing er et omkostningseffektivt marketingsværktøj, hvor du har god mulighed for at kommunikere med brugere, som allerede kender dig og som dermed har større sandsynlighed for at købe end andre.

For at komme i gang skal der indsamles e-mail adresser fra nuværende og potentielle kunder og laves indhold, som kan sendes den anden vej.

Jeg kan hjælpe dig med opsætning af automatiserede systemer til indsamling af e-mailadresser, udsendelse af nyhedsbreve og indholdsproduktion.

Har du brug for sparring til at løfte din digitale markedsføring eller brug for hjælp til udarbejdelse af annoncer er du velkommen til at kontakte mig.

Du kan altid ringe på tlf.: 22 24 56 97 eller sende en mail på: tonny@tonnyschnoor.dk

Alternativt kan du benytte kontaktformularen her under.

15 + 4 =