Valgkamp

Valgkamp

Folketingsvalget nærmer sig med hastige skridt. At komme gennem nåleøjet og blive valgt kræver en stor indsats, specielt hvis du ikke sidder i Folketinget i dag.

Som kandidat er der mange dicipliner man skal mestre, når du skal i valgkamp. Der er hård kamp om vælgernes opmærksomhed, så derfor skal der tages flere værktøjer i brug.

På baggrund af dine holdninger og mærkesager kan jeg hjælpe dig med at identificere de vælgere, som med størst sandsynlighed vil stemme på dig og derefter udarbejde en målrettede digital kampagneplan samt indhold.

Det kan være til annoncering på fx. Facebook, Instagram, LinkedIn,  Youtube eller Google Ads.

 

 

Er du i tvivl om hvor du skal starte, så kan jeg tilbyde dig en gratis gennemgang af dine SoMe kanaler

Medietræning

Medietræning

Selv om mediernes betydning for et godt valg er dalende, så kan en god medieoptræden stadig have stor betydning og give en god rækkevidde på dine budskaber.

Det er derfor vigtigt, at være godt forberedt når du bliver inviteret i medierne.

For at være godt forberedt, så er kendskabet til medierns rytme en vigtig forudsætning. Et interview til et dagblad giver som regel mulighed for at korrigere citater, mens en liveoptræden på TV bliver afregnet kontant.

Er du uerfaren eller usikker på en optræden i medierne kan jeg hjælpe dig med, hvordan du forbereder dig bedst muligt, så du får dine budskaber bredt ud og dermed øger dine chancer for et godt valg.

Eksempel

Branding video

Som journalist har jeg dækket flere forskellige valg gennem de seneste år, gennem mit tidligere arbejde på DR.

Ved det seneste kommunalvalg har jeg rådgivet  kommunalvalgskandidater på vælgerforenings niveau og rådgivet regions- og kommunalvalgspolitikere enkeltvis. En stor andel af politikerne blev efterfølgende valgt ind i en kommunalbestyrelse.

En af de ting, som jeg hjælper med, er mindre videoproduktioner, annoncer og opslag til SoMe.

I eksemplet her til højre kan du møde Jane Heitmann fra Venstre, som har siddet i Folketinget i tre valgperioder og genopstiller til det kommende folketingsvalg.

Videoen til højre er en brandingvideo, som handler om manglende lægedækning. I videoen er der brugt videobilleder og droneoptagelser. Videoen er tekstet, så den kan ses og forståes uden lyd.

 

Foredrag - Brug medierne

Sådan kommer du i medierne

Workshop

Som journalist har jeg dækket flere forskellige valg gennem de seneste år, gennem mit tidligere arbejde på DR.

Ved det seneste kommunalvalg har jeg rådgivet kommunalvalgskandidater på vælgerforenings niveau og rådgivet kommunalvalgspolitikere enkeltvis. En stor andel af politikerne blev efterfølgende valgt ind i en kommunalbestyrelse.

Jeg kommer gerne ud og holder et oplæg af variende længde tilpasset jeres gruppe, med et skarpt fokus på hvordan I kommer ud med jeres budskaber i medierne.

Indholdet tilpasses den enkelte gruppe ud fra ønsker.

 

Er du i tvivl om hvor du skal starte, så kan jeg tilbyde dig en gratis gennemgang af dine SoMe kanaler

Har du brug for hjælp eller sparring til din valgkampagne er du velkommen til at kontakte mig.

Du kan altid ringe på tlf.: 22 24 56 97 eller sende en mail på: tonny@tonnyschnoor.dk

Alternativt kan du benytte kontaktformularen her under.

13 + 4 =