Valgkampagne

Folketingsvalg

 

Kør en effektiv valgkampagne på de sociale medier

Valgkampagne

Folketingsvalget nærmer sig med hastige skridt. At komme gennem nåleøjet og blive valgt kræver en stor indsats, specielt hvis du ikke sidder i Folketinget i dag.

Som kandidat er der mange dicipliner du skal mestre, når valgkampen går i gang. Der er hård kamp om vælgernes opmærksomhed, så derfor skal der tages flere værktøjer i brug.

Men bare rolig. Det kan læres.

 

 

Jeg kan hjælpe dig med:

Email marketing

Facebook og Instagram annoncering

Facebook og Instagram er to kanaler, hvor du rammer rigtig mange af dine vælgere. Annonceværktøjerne giver mulighed for at målrette mod specifikke målgrupper. Med det rigtige indhold der skaber opmærksomhed kan du her komme langt. 
Medietræning

Videoproduktion

Video giver en helt anden nærhed end et stilfoto. Du kan bruge det lange format på din hjemmeside mens længden på de sociale medier er kortere og hurtigere klippet. 
Moderaterne

Kandidat hjemmeside

Hjemmesiden er stedet, hvor du samler dit materiale og hvor vælgerne kan orientere sig dybere i din profil. Med en hjemmeside kan du give dit indhold længere levetid ved at linke indtil det når det er aktuelt. 

Mærkesager

Få dine mærkesager til at stå klart og tydeligt, så vælgerne hurtigt forstår, hvad du står for. Vælg 3-5 mærkesager som dækker forskellige emner, så du har mulighed for at vække interesse hos flere målgrupper. Jo kortere du kan formulere dine mærkesager, jo lettere er det at kommunikere ud og forstå for modtageren. 

Målgrupper

Dine mærkesager er afgørende for hvem dine målgrupper er. Det svære kan være at identificere dem klart, så du kan målrette din kampagneindsats med de vælgere som sympatiserer med dine mærkesager.

Platforme

Valget af de rigtige platforme til at komme ud med dine budskaber er afgørende for at dine målgrupper modtager dine budskaber. Hvor unge er på nye typer af sociale medier er de ældre mere tilstede på print og ved radioen. Det rette mix afmærkesager, målgrupper og tilstedeværelse på de rigtige platforme er derfor helt afgørende for, at du rammer nok vælgere til at blive valgt. 

Fra gubbi til haj på de sociale medier

Bliv skarp på hvordan du poster gode indlæg, som folk bemærker og reagerer på.

Book et 1:1 sidemandsoplæring forløb, hvor vi tager udgangspunkt i dine sociale medier, så de efterfølgende står knivskrape.

Lær hvordan du bruger annoncering på de sociale medier mest optimalt, så du får mest mulight ud af dit annoncebudget.

Sidemandsoplæringen foregår hos dig på din egen computer.

Alle priser er ex. moms

Har du brug for hjælp eller sparring til din valgkampagne er du velkommen til at kontakte mig.

Du kan booke en tid til en uforpligtigende samtale, hvor vi taler om, hvad du har brug for i din valgkampagne for at blive valgt.