Weboptimering

Weboptimering

Når det kommer til at optimere din hjemmeside og opnå en god placering på Google, samt blive klogere på hvordan dine kunder agere på din hjemmeside, er data din ven.

Det kan være lidt kompliceret at gennemskue hvad der sker. Heldigvis findes der gode værktøjer til sporing af dine brugeres adfærd.

Det kan være lidt kompliceret at få sat op – men fortvivl ikke – det kan jeg hjælpe dig med, så du efterfølgende selv kan følge med i dine brugeres adfærd, så du efterfølgende kan begynde at træffe beslutninger på baggrund af data og ikke mavefornemmelser.

 

Moderaterne

Eksempel

Et godt værktøj at starte med er Google Analytics. Det kan blandt andet give dig et billede af omfanget af trafik på din side og fortælle hvor trafikken kommer fra. 

For at få trafik ind på din side er det vigtigt, at den har en god placering i Googles søgeresultater. For at det sker, skal der arbejdes med det som kaldes for SEO, som står for Search Engine Optimization. Kort fortalt handler det om, at der skal være sammenhæng mellem det, som din side indeholder og det, som du gerne vil have Google til at præsentere for potentielle brugere. 

Arbejdet med SEO er ikke noget der kan klares med et quick fix. Det kræver langsigtet og kontinuerligt arbejde, som giver godt igen på lang sigt i form af flere brugere på din hjemmeside. 

Har du en hjemmeside der skal optimeres eller har du et ønske om at få mere viden om dine brugere, er du velkommen til at kontakte mig . 

Du kan altid ringe på tlf.: 22 24 56 97 eller sende en mail på: tonny@tonnyschnoor.dk

Alternativt kan du benytte kontaktformularen her under.

1 + 5 =